Isoleren? Chape? Bel +32 11 96 48 73

3 tips om jouw woning energiezuiniger te maken


Schiet jouw energiefactuur ook jaar na jaar de hoogte in? Het is telkens een hele hap uit je rekening. Jouw woning energiezuiniger maken zal je energiefactuur effectief verlagen. Hier zijn 3 tips voor jouw woning.

1. Evalueer jaarlijks je energieleverancier


Eerst en vooral kan je elk jaar checken of je energieleverancier wel het voordeligste is voor jouw gezin. Hiervoor kan je op Vreg.be de V-test doen. Deze website is de energiewijzer van de overheid en kan op een objectieve manier aangeven welke energieleverancier jou het beste contract kan aanbieden.

2. Isoleer je volledige woning

Sowieso is je dak isoleren een heel slimme investering. Warmte stijgt en verdwijnt dan via je dak. Tenzij jouw dak geïsoleerd is, zodat je zo lang mogelijk kan genieten van jouw warmte. Je kan tot 35% besparen op je energiefactuur!

Daarnaast is spouwmuurisolatie en vloerisolatie ook een optie. Door je muren en vloer te isoleren beperk je weer het warmteverlies en bespaar je wederom op je factuur. Dit heeft ook een positieve invloed op je EPC-score. Isospray raadt PUR isolatie of EPS isolatie aan voor jouw woning.

3. Geniet van natuurlijke energiebronnen


Voor niets gaat de zon op en dat zeggen we niet zomaar. Zonnepanelen zijn een manier om zelf energie op te wekken en deze ook zelf te gebruiken. Ook een warmtepomp gebruikt natuurlijke energie uit de lucht. Niet alleen bespaar jij op je energiefactuur, je draagt ook jouw steentje bij aan een groenere wereld.

Wil jij jouw woning energiezuiniger maken? Bekijk de diensten van Isospray voor jouw isolatie.

Meest recent

Laat geen warmte meer ontsnappen
uit uw portemonnee​​​​​​​

ontdek meerContacteer Ons

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?